Et trobes aqui: Inici - CAPS - Activitats - 28 de gener Mobilització

NOVETATS

 

Alertes Mediambientals:

 

bosc-200x60

 

28 de gener Mobilització

Atenció: s'obre en una nova finestra. Imprimeix

Benvolguts amics i amigues!!

Davant la continuació de les agressions i les retallades del Govern de la Generalitat, com l'euro per recepte, la pujada de tarifes en el transport públic, junt amb uns Pressupostos per a 2012 que continuen amb les retallades i l'atac als serveis públics, us proposem, coincidint amb el debat parlamentari dels Pressupostos:
 
IMG_2281_1noves mobilitzacions el
dissabte 28 de gener
BARCELONA: MANIFESTACIÓ a les 17:00 h !!  a la Plaça Catalunya/Ronda Sant Pere!!
Coincidint que aquell mateix dia es farà l'assemblea constituent Forum Social catala  de 2012 i sempre s'organitza una manifestació a Barcelona, i que també hi ha la celebració de la Cimera de Davos, hem coordinat les dues mobilitzacions i les farem coincidir. Hem acordat una pancarta d'inici amb el lema "No a la dictadura financera. Aturem les retallades". 
TARRAGONA: CONCENTRACIÓ/MANIFESTACIÓ a les 17:30 h !!
La Plataforma es va reunir dimarts al vespre i han decidit convocar una concentració/mani el mateix 28, a les 17:30 h (estan preparant la convocatòria).

GIRONA:
Segurament també hi haurà mobilització convocada per la coordinadora d'entitats. Us anirem informant així que es vagi concretant.

LLEIDA:
També estem pendents del que es vagi concretant.

I hem de continuar fent encara més coses!! 
  • A partir del dia desprès de la manifestació començarem a fer arribar el manifest del 28G als grups parlamentaris perquè coneguin directament, i de primera mà, la nostra denúncia contra les agressions de les retallades i les alternatives a aquestes polítiques regressives i injustes!
  • També us proposem que les vostres organitzacions i entitats facin arribar una petició de consulta ciutadana als grups parlamentaris (us enviem un model de carta) per demanar que consultin a la ciutadania sobre el compliment de l'obligació de garantir els drets a l’educació, la sanitat i els serveis socials tal com contempla l’Estatut de Catalunya.
Continuem pressionant i fent sentir la nostra veu, la nostra denúncia i les nostres propostes!!

El dia 28G, tots i totes, tornem a sortir als carrers!!

PROU RETALLADES !! també