Et trobes aqui: Inici - CAPS - Activitats - Eleccions 25-N: manifest de posicionament i carta als candidats

NOVETATS

 

Alertes Mediambientals:

 

bosc-200x60

 

Eleccions 25-N: manifest de posicionament i carta als candidats

Atenció: s'obre en una nova finestra. Imprimeix

Benvolguts amics i amigues,

Des del grup promotor de la Plataforma hem cregut oportú elaborar el manifest que us adjuntem i que porta per títol Volem decidir per una Catalunya social! Volem cridar a la participació de la ciutadania a les eleccions de diumenge i situar, breument, les línies prioritàries que considerem haurien de seguir les polítiques del proper Govern de la Generalitat, en línia amb els posicionaments que hem fet fins ara com a Plataforma. Aquest manifest es farà arribar, d'aquí a una estona, a tots els candidats i candidates a la Presidència de la Generalitat.

Fa prop de dos anys que la Plataforma Prou Retallades! treballem per canviar les polítiques i les mesures que s’estan aplicant per sortir de la crisi, perquè les considerem inútils econòmicament i injustes socialment. Mentre es continuen mantenint i augmentant les prerrogatives als qui més tenen, se’ns retallen drets als ciutadans i ciutadanes d’aquest país. 

Només tenim una aspiració: volem una Catalunya que respongui a les necessitats de la ciutadania i garanteixi els drets de tothom, no només d’uns quants.

Seguirem treballant per construir aquesta Catalunya social!


PROU RETALLADES !  Manifest  i  Carta als candidats