Et trobes aqui: Inici - Medi Ambient - Activitats - Acte dia internacional del medi ambient

NOVETATS

 

Alertes Mediambientals:

 

bosc-200x60

 

Acte dia internacional del medi ambient

Atenció: s'obre en una nova finestra. Imprimeix

mediambientEn el marc del Dia del Medi Ambient 2013, en col·laboració amb l’Associació Catalana del Medi Ambient (ACCA) i la Societat Catalana de l’Ordenació del Territori (SCOT) el COAMB us convida a l’acte organitzat per al proper dimecres 5 de juny.

  L’acte, que tindrà lloc a la sala Pere i Joan Coromines de la seu de l’Institut d’Estudis Catalans, és obert a totes les persones interessades. Enguany, estarà dedicat a la salut ambiental i a l'aire, ja que l'Agència Europea de Medi Ambient va determinar el 2013 any de l'Aire. Per aquest motiu es comptarà amb la presència de Josep Martí, Doctor en Medicina i coordinador del Grup de Medi Ambient i Salut del CAPS, que durà a terme la conferència "L'Any de l'Aire; reptes i oportunitats per la salut ambiental a la UE”.

A banda d'això, durant l'acte, també es  presentaran les edicions d’enguany dels Premis de Ciències Ambientals i dels Diàlegs Ambientals, presentació a càrrec de Jordi Oliver i Vanesa Bastida. Finalment, abans de la cloenda de l’acte, hi haurà un torn de preguntes dels assistents, moderat per Virgínia Domingo, la Presidenta del Col·legi d’Ambientòlegs.

L'acte tindrà lloc el 5 de juny, a les 19:15 hores, a la seu de l'Institut d'Estudis Catalans. Sala Pere i Joan Coromines, Institut d’Estudis Catalans. C/ Carme, número 47, Barcelona.

Com arribar: Metro L2 (Sant Antoni) i L3 (Liceu), Rodalies (Catalunya), FGC (Catalunya). Bus TMB. Bicing

Per a es informació, consulta el tríptic de l'acte i, si estàs interessat en assistir-hi, cal omplir el  formulari.

Servei de Comunicació

Col·legi d'Ambientòlegs de Catalunya (COAMB)
Carrer Muntaner número 81, 6è 1a

08011 Barcelona
Telf: 93 304 21 09
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la "> Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

http://www.coamb.catSala Pere i Joan Coromines, Institut d’Estudis Catalans. C/ Carme, número 47, Barcelona.
Com arribar: Metro L2 (Sant Antoni) i L3 (Liceu), Rodalies (Catalunya), FGC (Catalunya). Bus TMB. Bicing